top of page
losseplaatjesLEAFthesystem.png

Regelmatig en makkelijk geïntegreerd in je werk

 

Bewust doen,

buiten in de omgeving van je bedrijf

 

Alleen of met je team

HOE HET WERKT

  • Regelmatig je werkplek naar buiten verplaatsen.

  • Buiten in de frisse lucht en in de directe omgeving van je werk.

  • Samen met jouw bedrijf maken we inzichtelijk welke plekken dichtbij jouw kantoor geschikt zijn om in te zetten. 

RESULTAAT

  • Een frisse blik op je werk en je omgeving.

  • Regelmatig even afstand nemen van je dagelijkse werkplek geeft je nieuwe inzichten.

  • Je bent ‘outside the box’ en in beweging.

  • Je ervaart de positieve effecten van buiten zijn.

"ANDER UITZICHT GEEFT INZICHT"

groen
doet goed 

We zijn steeds minder in contact met de natuur. Tegenwoordig zitten we 90% van onze tijd binnen, terwijl ons lichaam daar helemaal niet op is gebouwd. De positieve effecten van de natuur worden wetenschappelijk onderkend. Buiten zijn maakt je creatiever en meer bewust. Je stressniveau daalt en je wordt productiever en socialer. Daarom betrekken wij buiten en de natuur bij een gezonde en inspirerende werkomgeving.

loskomen & verwonderen

Einstein onderstreepte al het belang om met een frisse blik naar jezelf en de wereld om je heen te kijken en te blijven openstaan voor nieuwe perspectieven. Dat is tegenwoordig niet anders. Het brengt je nieuwe inzichten en houd je in contact met je zelf en je omgeving. Daarom helpen wij je met vaker letterlijk en figuurlijk even los te komen van je dagelijkse werk, en afstand te nemen door de beweging naar buiten en de natuur te maken.  

bewustzijn &
bewust doen

Vitaal en in ontwikkeling blijven, begint bij jezelf. Met helder krijgen wat jij belangrijk vindt, waar je kracht ligt en wat jij nodig hebt om in balans te blijven en het bewust vertalen van deze inzichten en intenties naar nieuwe gewoontes. Deze nieuwe gewoontes volhouden en integreren in je werk en leven, vraagt om meer dan wilskracht alleen. Het helpt als je ook van buitenaf geholpen wordt met het vasthouden van het nieuwe gewenste gedrag en aandacht te houden voor wat jij belangrijk vindt. Daarom helpen wij je met allebei.

bottom of page