top of page

ONS VERHAAL

 

Met een achtergrond in het begeleiden bij gedragsverandering en het adviseren van bedrijven over duurzaamheid, circulair ondernemen, voelden wij beide de behoefte het ook zelf in de praktijk te brengen en te gaan doen; een bedrijf oprichten met verantwoordelijkheid voor onze omgeving, mens en maatschappij.

Parallel hieraan zoeken we regelmatig de natuur op en hebben wij zelf ervaren wat de meerwaarde van groen is en hoe essentieel dat voor ons leven is. Zowel vanuit ecologisch als maatschappelijk perspectief. Wat ons daarin opviel is dat de groene buitenruimte nog helemaal niet is ingericht om ook in te zetten als onderdeel van een gezonde en inspirerende werkomgeving.

We hebben zelf ervaren hoe goed het doet om vaker los te komen van je dagelijkse systeem en naar buiten te gaan. Het geeft meer ruimte om te creëren, je komt sneller tot oplossingen en is essentieel als je open wilt staan voor innovatie. Daarnaast heb je gedurende een werkdag oplaadpunten nodig. We zijn er niet voor gemaakt om de hele dag ‘aan’ te staan. We hebben ruimte nodig om te reflecteren, informatie te verwerken en op te laden. Dit wilden we in de praktijk brengen, concreet maken, en zo is LEAF the office ontstaan.

Wij ontwikkelen praktische concepten die het makkelijk en laagdrempelig maken om de natuur voor je te laten werken en om je wat vaker los te laten komen van je dagelijkse systeem. Zodat de grens tussen binnen en buiten vervaagt en je een balans vindt tussen rust, opladen en werk.

Daphne & Ghislaine

De Oprichters van LEAF the office.png
Contact 2
bottom of page