top of page

Actieve begeleiding die helpt om van loskomen en naar buiten gaan

een gezonde gewoonte te maken

LEAF THE SYSTEM

Fris, open en in balans blijven. Door tijdens je werk vaker bewust afstand te nemen, ruimte te maken voor reflectie en de natuur voor je te laten werken

Met onze LEAF the system sessies laten we je door groen anders kijken.

Je kunt deze sessies los of gecombineerd in abonnementsvorm volgen.

 

PLaatje LEAFthesystem.png

Regelmatig en makkelijk geïntegreerd in je werk

 

Bewust doen,

buiten in de omgeving van je bedrijf

 

Alleen of met je team

Een paar keer per jaar los van je dagelijkse werk

 

Bewust zijn,

buiten in de natuur

 

Alleen of met je team

groen
doet goed 

We zijn steeds minder in contact met de natuur. Tegenwoordig zitten we 90% van onze tijd binnen, terwijl ons lichaam daar helemaal niet op is gebouwd. De positieve effecten van de natuur worden wetenschappelijk onderkend. Buiten zijn maakt je creatiever en meer bewust. Je stressniveau daalt en je wordt productiever en socialer. Daarom betrekken wij buiten en de natuur bij een gezonde en inspirerende werkomgeving.

loskomen & verwonderen

Einstein onderstreepte al het belang om met een frisse blik naar jezelf en de wereld om je heen te kijken en te blijven openstaan voor nieuwe perspectieven. Dat is tegenwoordig niet anders. Het brengt je nieuwe inzichten en houd je in contact met je zelf en je omgeving. Daarom helpen wij je met vaker letterlijk en figuurlijk even los te komen van je dagelijkse werk, en afstand te nemen door de beweging naar buiten en de natuur te maken.  

bewustzijn &
bewust doen

Vitaal en in ontwikkeling blijven, begint bij jezelf. Met helder krijgen wat jij belangrijk vindt, waar je kracht ligt en wat jij nodig hebt om in balans te blijven en het bewust vertalen van deze inzichten en intenties naar nieuwe gewoontes. Deze nieuwe gewoontes volhouden en integreren in je werk en leven, vraagt om meer dan wilskracht alleen. Het helpt als je ook van buitenaf geholpen wordt met het vasthouden van het nieuwe gewenste gedrag en aandacht te houden voor wat jij belangrijk vindt. Daarom helpen wij je met allebei.

bottom of page