top of page
losseplaatjesLEAFthesystem.png

Een paar keer per jaar los van je dagelijkse werk

 

Bewust zijn,

buiten in de natuur

 

Alleen of met je team

WAT

Bewust stilstaan bij wat jouw ideale werkomgeving is. En wat jij daarin van jezelf en anderen nodig hebt om in balans, vitaal en productief te blijven. Daarmee ga je aan de slag tijdens een REBALANCE dag.

HOE HET WERKT

  • Een paar keer per jaar een dag loskomen van je dagelijkse werkomgeving.

  • Op een mooie en inspirerende plek in de natuur.

  • Alleen of met je team.

  • Aan de hand van verschillende opdrachten en technieken nemen wij je mee om je jouw ideale werkomgeving te schetsen en hoe je dit kunt toepassen in de praktijk.  

RESULTAAT

  • Een frisse blik op je werkbalans en jouw werkomgeving 

  • Inzicht in hoe je productiever kunt werken en je effectiviteit kunt vergroten

  • Je leert hoe je meer aandacht en focus kunt aanbrengen in je werk

  • Het biedt concrete suggesties hoe je de werkomgeving binnen èn buiten optimaal kunt inzetten

  • Je ervaart jouw ideale manier van opladenwaardoor je je werk met meer energie kunt doen

  • Het helpt je op weg om, zelf en als team, bewuster en gezonder te werken.

 

"DE BESTE WERKSITUATIE VOOR MIJ?

IK HEB ER NOG NOOIT BIJ STIL GESTAAN...

VANDAAG WEL!".  

groen
doet goed 

We zijn steeds minder in contact met de natuur. Tegenwoordig zitten we 90% van onze tijd binnen, terwijl ons lichaam daar helemaal niet op is gebouwd. De positieve effecten van de natuur worden wetenschappelijk onderkend. Buiten zijn maakt je creatiever en meer bewust. Je stressniveau daalt en je wordt productiever en socialer. Daarom betrekken wij buiten en de natuur bij een gezonde en inspirerende werkomgeving.

loskomen & verwonderen

Einstein onderstreepte al het belang om met een frisse blik naar jezelf en de wereld om je heen te kijken en te blijven openstaan voor nieuwe perspectieven. Dat is tegenwoordig niet anders. Het brengt je nieuwe inzichten en houd je in contact met je zelf en je omgeving. Daarom helpen wij je met vaker letterlijk en figuurlijk even los te komen van je dagelijkse werk, en afstand te nemen door de beweging naar buiten en de natuur te maken.  

bewustzijn &
bewust doen

Vitaal en in ontwikkeling blijven, begint bij jezelf. Met helder krijgen wat jij belangrijk vindt, waar je kracht ligt en wat jij nodig hebt om in balans te blijven en het bewust vertalen van deze inzichten en intenties naar nieuwe gewoontes. Deze nieuwe gewoontes volhouden en integreren in je werk en leven, vraagt om meer dan wilskracht alleen. Het helpt als je ook van buitenaf geholpen wordt met het vasthouden van het nieuwe gewenste gedrag en aandacht te houden voor wat jij belangrijk vindt. Daarom helpen wij je met allebei.

bottom of page