top of page

RECONNECT

losseplaatjesLEAFthesystem.png

Een paar keer per jaar los van je dagelijkse werk

 

Bewust zijn,

buiten in de natuur

 

Alleen of met je team

WAT

Bewust afstand nemen van je dagelijkse werk en tijd maken voor zelfreflectie. Dat is wat je doet met een RECONNECT dag. Op een mooie plek in de natuur krijg je scherp wat je belangrijk vindt, waar je kracht ligt en hoe je dat de ruimte geeft in je werk.

HOE HET WERKT

  • Een paar keer per jaar een dag loskomen van je dagelijkse werk

  • Op een mooie en inspirerende plek in de natuur 

  • Alleen of met je team

  • Wij begeleiden je deze dag met verschillende opdrachten en wisselen dit af met momenten voor reflectie en aandacht voor jezelf. 

RESULTAAT

  • Een frisse blik op jezelf en waar je op wilt focussen

  • Je krijgt scherp wat je talenten, passie en waarden zijn

  • Je ontwikkelt een sterkere connectie met jezelf waardoor je productiever wordt in je werk

  • Je ervaart wat jouw manier van opladen is waardoor je je werk met meer energie kunt doen

  • Je bent ‘outside the box’ en in beweging

  • Meer rust, focus en concentratie

"IN MIJN DAGELIJKSE WERK IS HET ALTIJD RENNEN EN VLIEGEN. ER IS NOOIT EENS TIJD OM RUSTIG NA TE DENKEN, NOOIT EENS TIJD VOOR MIJ. OF IK NEEM DIE TIJD NIET".  

groen
doet goed 

We zijn steeds minder in contact met de natuur. Tegenwoordig zitten we 90% van onze tijd binnen, terwijl ons lichaam daar helemaal niet op is gebouwd. De positieve effecten van de natuur worden wetenschappelijk onderkend. Buiten zijn maakt je creatiever en meer bewust. Je stressniveau daalt en je wordt productiever en socialer. Daarom betrekken wij buiten en de natuur bij een gezonde en inspirerende werkomgeving.

loskomen & verwonderen

Einstein onderstreepte al het belang om met een frisse blik naar jezelf en de wereld om je heen te kijken en te blijven openstaan voor nieuwe perspectieven. Dat is tegenwoordig niet anders. Het brengt je nieuwe inzichten en houd je in contact met je zelf en je omgeving. Daarom helpen wij je met vaker letterlijk en figuurlijk even los te komen van je dagelijkse werk, en afstand te nemen door de beweging naar buiten en de natuur te maken.  

bewustzijn &
bewust doen

Vitaal en in ontwikkeling blijven, begint bij jezelf. Met helder krijgen wat jij belangrijk vindt, waar je kracht ligt en wat jij nodig hebt om in balans te blijven en het bewust vertalen van deze inzichten en intenties naar nieuwe gewoontes. Deze nieuwe gewoontes volhouden en integreren in je werk en leven, vraagt om meer dan wilskracht alleen. Het helpt als je ook van buitenaf geholpen wordt met het vasthouden van het nieuwe gewenste gedrag en aandacht te houden voor wat jij belangrijk vindt. Daarom helpen wij je met allebei.

bottom of page