top of page

LEAF THE OFFICE IN HET NEWS

On this page we share with you all the things that happen around LEAF the office.

Do you want to receive news about LEAF the office? Then follow us on Linkedin, Twitter or like our Facebookpage!

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Facebook Icon

Naar aanleiding van de Dutch Design Week, heeft Wonen 360 een artikel over ons buitenwerkmeubel LEAF the desk geschreven. 

LEAF the desk op Dutch Design Week 2018

Met ons buitenwerkmeubel LEAF the desk zijn we geselecteerd om deel te nemen aan de Dutch Design Week 2018!

 

Van 20 t/m 28 oktober kun je ons vinden bij het Design Perron (www.designperron.nl) in Eindhoven en kun je LEAF the desk uitproberen. We vertellen je dan ook meer over onze andere concepten waarmee we de natuur voor je laten werken. 

LEAF the office staat voor een nieuwe beweging. Een beweging die de grenzen van een gezonde en inspirerende werkomgeving oprekt. Door buiten met binnen te verbinden en door rust en werk met elkaar in balans te brengen.

Hopelijk zien we je daar!

De mooiste werkplekken in de natuur

"De zon schijnt en jij moet werken. Vergeet de kantoortuin en neem je laptop mee naar buiten!" De Wereld van Morgen laat zien dat het kan door de mooiste werkplekken in de natuur met je te delen. En LEAF the office staat er natuurlijk ook bij!

Vakantiebeleving op het werk

In bijgaand artikel uit het magazine Respons komt naar voren hoe a.s.r. met haar kantoorgebouw niet alleen binnen, maar ook buiten invulling geeft aan een gezonde, fysieke werkomgeving die lichaam en geest stimuleert en medewerkers inspireert. Zo gaaf om te zien hoe LEAF the desk daar aan bijdraagt!

LEAF the desk te koop!

We hebben groot nieuws wat we graag met je willen delen….

Na de succesvolle pilot met het prototype, hebben we LEAF the desk in de winter doorontwikkeld en zijn we nu klaar voor productie!

 

Sociaal Werkbedrijf Metafors (onderdeel van de Amfors Groep), expert in metaalbewerking en elektromontage, gaat onze desks produceren en daar zijn we best trots op!

Hierdoor kunnen we de desks in Nederland produceren, een transparante keten opzetten en tegelijkertijd invulling geven aan Social Return.

Update over LEAF the desk

In het filmpje vertellen we waar we staan met de ontwikkeling van LEAF the desk.

Innovatieve buitenwerkplekken in het groen gerealiseerd

Tijdens de vakantie lekker veel buiten geweest? Dan is het vaak weer wennen om de hele dag binnen achter de computer te zitten. De mogelijkheid om buiten te werken, al is het maar voor een uurtje, doorbreekt je dagelijkse patroon en heeft ook nog eens een positieve invloed op hoe we ons voelen. Hoe fijn zou het zijn om af en toe je werkplek naar buiten te verplaatsen?

Interview

Sophie Zimmerman heeft ons geïnterviewd voor de 'Sociale zaken' rubriek van de Financiële Telegraaf. Lees hier het artikel!

a.s.r. launching customer!

We kunnen het gave nieuws brengen dat verzekeraar a.s.r. onze launching customer is! Na hun enthousiaste “Ja we doen mee!” wordt er inmiddels hard gewerkt aan de bouw van de eerste twee desks die eind augustus bij a.s.r in de tuin geplaatst worden. Vanaf dat moment kunnen a.s.r. medewerkers gebruik maken van een comfortabel zittend, draaibaar en schaduwrijk buitenwerkmeubel met oplaadpunt voor laptop of tablet. Hiermee bieden we hen een gezonde en inspirerende werkomgeving en maken we ook van ‘buiten’ een fijne werkplek.

1 / 1

Please reload

bottom of page