top of page

LEAF THE OFFICE IN HET NIEUWS

Op deze pagina delen we wat er allemaal gebeurt rondom LEAF the office.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons via Linkedin, Instagram of like onze Facebookpagina!

  • LEAF the office LinkedIn
  • LEAF the office Instagram
  • LEAF the office Facebook

advisie schrijft over de meerwaarde van een gezond gebouw

August 31, 2019

In het hoofdartikel vertellen een aantal vooroplopen bedrijven over het belang van een gezonde werkomgeving. En hoe dit wel degelijk meehelpt aan het duurzaam inzetbaar houden van medewerkers. 

Zo vertelt a.s.r. dat ze het, naast de vele faciliteiten binnen, (met LEAF the desk) ook mogelijk hebben gemaakt om in hun tuin te werken. 

Breng een stukje natuur in je werkweek

June 23, 2019

a.s.r. schrijft in dit artikel over de kracht van de natuur en geeft 5 praktische tips om je werkweek groener te maken.

Naar aanleiding van de Dutch Design Week, heeft Wonen 360 een artikel over ons buitenwerkmeubel LEAF the desk geschreven. 

LEAF the desk op Dutch Design Week 2018

Met ons buitenwerkmeubel LEAF the desk zijn we geselecteerd om deel te nemen aan de Dutch Design Week 2018!

 

Van 20 t/m 28 oktober kun je ons vinden bij het Design Perron (www.designperron.nl) in Eindhoven en kun je LEAF the desk uitproberen. We vertellen je dan ook meer over onze andere concepten waarmee we de natuur voor je laten werken. 

LEAF the office staat voor een nieuwe beweging. Een beweging die de grenzen van een gezonde en inspirerende werkomgeving oprekt. Door buiten met binnen te verbinden en door rust en werk met elkaar in balans te brengen.

Hopelijk zien we je daar!

De mooiste werkplekken in de natuur

July 05, 2018

"De zon schijnt en jij moet werken. Vergeet de kantoortuin en neem je laptop mee naar buiten!" De Wereld van Morgen laat zien dat het kan door de mooiste werkplekken in de natuur met je te delen. En LEAF the office staat er natuurlijk ook bij!

Vakantiebeleving op het werk

May 23, 2018

In bijgaand artikel uit het magazine Respons komt naar voren hoe a.s.r. met haar kantoorgebouw niet alleen binnen, maar ook buiten invulling geeft aan een gezonde, fysieke werkomgeving die lichaam en geest stimuleert en medewerkers inspireert. Zo gaaf om te zien hoe LEAF the desk daar aan bijdraagt!

LEAF the desk te koop!

March 22, 2018

We hebben groot nieuws wat we graag met je willen delen….

Na de succesvolle pilot met het prototype, hebben we LEAF the desk in de winter doorontwikkeld en zijn we nu klaar voor productie!

 

Sociaal Werkbedrijf Metafors (onderdeel van de Amfors Groep), expert in metaalbewerking en elektromontage, gaat onze desks produceren en daar zijn we best trots op!

Hierdoor kunnen we de desks in Nederland produceren, een transparante keten opzetten en tegelijkertijd invulling geven aan Social Return.

Update over LEAF the desk

December 26, 2017

In het filmpje vertellen we waar we staan met de ontwikkeling van LEAF the desk.

Innovatieve buitenwerkplekken in het groen gerealiseerd

August 30, 2017

Tijdens de vakantie lekker veel buiten geweest? Dan is het vaak weer wennen om de hele dag binnen achter de computer te zitten. De mogelijkheid om buiten te werken, al is het maar voor een uurtje, doorbreekt je dagelijkse patroon en heeft ook nog eens een positieve invloed op hoe we ons voelen. Hoe fijn zou het zijn om af en toe je werkplek naar buiten te verplaatsen?

Interview

August 16, 2017

Sophie Zimmerman heeft ons geïnterviewd voor de 'Sociale zaken' rubriek van de Financiële Telegraaf. Lees hier het artikel!

1 / 1

Please reload

bottom of page