top of page

GO OUTSIDE THE BOX

losseplaatjesLEAFthesystem.png

WAT

Anders kijken naar het groen rondom je bedrijf en je laten inspireren. Dat is wat je doet tijdens een Outside the Box dag. We staan stil bij trends en ontwikkelingen en vertalen dat naar jullie eigen groene werkomgeving. 

HOE HET WERKT

  • Gedurende een dag loskomen en je laten inspireren

  • Op een mooie plek in het groen rondom of dichtbij jullie bedrijf

  • Met een team van verschillende disciplines zoals HR/FM/ICT & Business.

  • Wij begeleiden je deze dag met verschillende opdrachten en wisselen dit af met momenten voor reflectie en aandacht voor jezelf zodat je ook zelf ervaart wat groen doet. 

RESULTAAT

  • .......

"DE KRACHT VAN EEN VITALE ORGANISATIE ZIT 'M IN DE COMBINATIE VAN MEERDERE DISCIPLINES EN HET ONTWIKKELEN VAN EEN INTEGRALE VISIE EN AANPAK OP HET GEBIED VAN VITALITEIT ".  

groen
doet goed

We zijn steeds minder in contact met de natuur. Tegenwoordig zitten we 90% van onze tijd binnen, terwijl ons lichaam daar helemaal niet op is gebouwd. De positieve effecten van de natuur worden wetenschappelijk onderkend. Buiten zijn maakt je creatiever en meer bewust. Je stressniveau daalt en je wordt productiever en socialer. Daarom betrekken wij buiten en de natuur bij een gezonde en inspirerende werkomgeving.

loskomen & verwonderen

Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt. Einstein onderstreepte al het belang om met een frisse blik naar jezelf en de wereld om je heen te kijken en te blijven openstaan voor nieuwe perspectieven. Dat is tegenwoordig niet anders. Het brengt je nieuwe inzichten en houd je in contact met je zelf en je omgeving. Daarom helpen wij je met vaker letterlijk en figuurlijk even los te komen van je dagelijkse werk, en afstand te nemen door de beweging naar buiten en de natuur te maken.  

bewustzijn &
bewust doen

Vitaal en in ontwikkeling blijven, begint bij jezelf. Met helder krijgen wat jij belangrijk vindt, waar je kracht ligt en wat jij nodig hebt om in balans te blijven. En met het bewust vertalen van deze inzichten en intenties naar nieuwe gewoontes. Deze nieuwe gewoontes volhouden en integreren in je werk & leven vraagt om meer dan wilskracht alleen. Het helpt als je ook van buitenaf geholpen wordt met condities die het je, juist in je dagelijkse werk, makkelijk maken om je nieuwe gewenste gedrag vast te houden en aandacht te houden voor wat je belangrijk vindt. Daarom helpen wij je met allebei.

bottom of page