top of page

Praktische tools die het aantrekkelijk en makkelijk maken om

naar buiten te gaan

LEAF THE DESK

Wij ontwikkelen producten die het makkelijk en laagdrempelig maken om de natuur voor je te laten werken en om je wat vaker los te laten komen van je dagelijkse systeem. Zodat de grens tussen binnen en buiten vervaagt en je een balans vindt tussen rust, opladen en werk.

LEAF the desk is het door ons ontwikkelde buitenwerkmeubel. Naar buiten gaan èn werken in het groen wordt hiermee makkelijk en toegankelijk.

Naast de door ons ontwikkelde en nog te ontwikkelen producten, werken wij ook in opdracht of in co-creatie aan concrete oplossingen.

Producten
groen
doet goed 

We zijn steeds minder in contact met de natuur. Tegenwoordig zitten we 90% van onze tijd binnen, terwijl ons lichaam daar helemaal niet op is gebouwd. De positieve effecten van de natuur worden wetenschappelijk onderkend. Buiten zijn maakt je creatiever en meer bewust. Je stressniveau daalt en je wordt productiever en socialer. Daarom betrekken wij buiten en de natuur bij een gezonde en inspirerende werkomgeving.

loskomen & verwonderen

Einstein onderstreepte al het belang om met een frisse blik naar jezelf en de wereld om je heen te kijken en te blijven openstaan voor nieuwe perspectieven. Dat is tegenwoordig niet anders. Het brengt je nieuwe inzichten en houd je in contact met je zelf en je omgeving. Daarom helpen wij je met vaker letterlijk en figuurlijk even los te komen van je dagelijkse werk, en afstand te nemen door de beweging naar buiten en de natuur te maken.  

bewustzijn &
bewust doen

Vitaal en in ontwikkeling blijven, begint bij jezelf. Met helder krijgen wat jij belangrijk vindt, waar je kracht ligt en wat jij nodig hebt om in balans te blijven en het bewust vertalen van deze inzichten en intenties naar nieuwe gewoontes. Deze nieuwe gewoontes volhouden en integreren in je werk en leven, vraagt om meer dan wilskracht alleen. Het helpt als je ook van buitenaf geholpen wordt met het vasthouden van het nieuwe gewenste gedrag en aandacht te houden voor wat jij belangrijk vindt. Daarom helpen wij je met allebei.

bottom of page