De organisatie van de toekomst

LEAF THE SYSTEM

and let nature work for you

Een vaste stip op de horizon bestaat al lang niet meer. Verandering is de enige constante tegenwoordig. Het vraagt van organisaties om continue in te spelen op uitdagingen en kansen.

?
Zelf futureproof 
De mens centraal

Hetzelfde geldt voor de mensen die deze organisaties vormen. Velen vragen zich af hoe zij zelf futureproof kunnen zijn en in beweging kunnen blijven. Zekerheden van vroeger zijn er namelijk niet meer. Sterker nog, ontwikkelingen als Robotisering en Artificial Intelligence zetten je toegevoegde waarde op scherp.

Hoe ga jij daar mee om?

 Een organisatie kan niet wendbaar zijn zonder wendbare medewerkers. Daarom staat meer dan ooit

niet de technologie, maar juist de mens centraal.

De mens die in de dagelijkse hectiek contact houdt met zichzelf, zijn potentieel en dat ook volop de ruimte weet te geven. De mens die in beweging is.

Maar hoe blijf jij in beweging?

 

Tune out, to Tune in!

Door vaker letterlijk en figuurlijk even los van het systeem te komen. En juist bewust het werk even het werk te laten en afstand te nemen. 'Detachen' zoals dat door sociologen ook wel wordt genoemd. Omdat het heel belangrijk is als bron van mentaal en fysiek herstel van je werk. Met een frisse blik naar jezelf en de wereld om je heen kijken. Weer zien waar jij van bent en wat jij te bieden hebt. En hoe je dat zoveel mogelijk de ruimte kunt geven. Ook al voelt het alsof je daar de tijd niet voor hebt. Juist dan is het tijd voor: 'Tune out' to 'Tune in.'

LEAF the system once in a while!

Wil je meer weten over onze sessies? 

 

 

In de hectiek van de dag jezelf en elkaar bewust rust en tijd gunnen. Gebaande paden verlaten en nieuwe blijven ontdekken. Dat is niet makkelijk. Wel noodzakelijk.

Wij helpen je er graag mee op weg. 

Dit doen we door je tijdens een LEAF the system op een mooie plek in de natuur, letterlijk en figuurlijk even los te laten komen van je systeem.

       

 

 

 

 

RECONNECT, REBALANCE, WORK, REFRESH & REPEAT

LEAF the system laat je in beweging zijn.

Tijdens onze sessies, maar vooral in je dagelijkse werk. 

Vanuit inzicht, intrinsieke motivatie èn met hulp van concrete tips & tools

WORK, REFRESH & REPEAT

Je ziet en leert hoe je dit niet alleen eens in de zoveel tijd, maar juist ook vaker en op een makkelijke manier kunt integreren in je dagelijkse werk. Zodat het een gezonde gewoonte wordt die je in balans houdt en je blijvend in staat stelt het beste uit jezelf te halen.

We laten de natuur voor je werken waardoor je in contact komt met jezelf en je omgeving. Je ziet (weer) wat je potentieel is en hoe je momenten, of een omgeving kunt creëren waarin dat potentieel het beste naar buiten komt. Het laadt je weer op. 

2.

 1.

Logo LEAF the office.jpg
LAAT DE NATUUR VOOR JE WERKEN
INFORMATIE
CONTACT

Ghislaine Dings & Daphne de Wit

info@leaftheoffice.nl

+31 (0)6 - 455 36 355

  • LEAF the office Instagram
  • LEAF the office Facebook
  • LEAF the office LinkedIn

© 2017 - Made by LEAF the office - all rights reserved